12 július 2019

Alexander Rybak és Ingeborg Walther az "Allsang på grensen"-ben és interjú, 2019.07.4.-9.

Alexander Rybak és Ingeborg Walther az "Allsang på grensen" TV-műsorban és interjú a "Se og Hør"-ben, 2019.07.4.-9.

-- VIDEÓK ÉS ÚJSÁGCIKK --





Az “Allsang på grensen" norvég TV-műsor  idei szezonjában legendás "Fairytale"-jét és a "Stjernen vår" ("Közös csillagunk") című dalt adta elő, utóbbit Ingeborg Walther-rel duettben. A dal, amely most hangzott el először nyilvánosan, Alexander "Trolle és a varázshegedű" című saját könyve alapján készülő musical része, Ingeborg pedig "Alva" szerepét játssza majd a zenés darabban.


--- Itt a két produkció videóját nézhetitek meg, és egy interjút olvashattok amely kettejükkel készült a műsor kapcsán. ⏬  ---





"Új nő" jelent meg a népszerű művész életében. 
De csak a színpadon…

Megjelent a "Se and Hør” papír kiadásában 2019.07.09-én. || Szerző: Stig H. Justad
Fotó: Andreas Fadum
Angolról fordította Menyhért Mónika


Alexander Rybak (33) előadás közben sosem fukarkodik a mosollyal és nincs hiány nála életörömben.

A múlt héten a népszerű hegedű- és előadóművész exkluzív interjút adott a "Se és Hør"-nek, mielőtt a norvég TV2 “Allsang på grensen" című műsorában színpadra lépett. A hegedűvel a kezében Alexander a produkcióra várva elemében volt.

- Sokszor szerepeltem az "Allsang"-ban, és soha nem tapasztaltam a közönségnél a lelkesedés hiányát. Nagyon sokat jelent számomra itt fellépni, mondja Alexander Rybak lelkesen.

A közelmúltban a "Se és Hør" megírta, hogy Rybak és Julie Gaarud Holm kapcsolata 3 év után véget ért. Rybak ezt nem akarta kommentálni, most csak a zenére és az új tervekre akar összpontosítani.

A művész új kollégát hozott magával a zene világából Haldenbe: Ingeborg Walthert (20), a norvég TV2 2017-es "The Voice" műsorából ismerheti a közönség. Idén ősszel Rybak "Trolle" című, saját könyve és zenéje alapján írt musicaljében fog játszani a kristiansandi Kilden Színház- és koncertközpontban. 
Megérintette a közönséget: úgy érzem,
a hangunk jól szól együtt,
 és hogy a színpadon megértjük
 egymás dinamikáját, mondja Ingeborg.
Ő és Alexander meghatották az "Allsang"
közönségét a gyönyörű Trolle-
duettben.

Rybak örül, hogy Ingeborg részt vesz a musicelben.

- Sokan jelentkeztek a meghallgatásra, majdnem háromszázan. De még ha háromezren lettek volna, akkor is Ingeborg kapta volna meg a szerepet. Mindannyian, akik részt veszünk a "Trolle"-ban, rendkívül örülünk, hogy a csapatban tudhatjuk őt. Ingeborg nagyon természetes és hiteles személyiség. Mély nyugalom árad belőle, ez önbizalmat ad, állítja Rybak.


Ők ketten az "Allsang"-ban gyönyörű duettet adtak elő a musicalből, és a "Fortress-város" rekord létszámú közönsége nagyon jól érezte magát.

Ingeborg elárulja a "Se és Hør"-nek, mi az, ami különösen nagy hatással van rá a sokoldalú művész Alexanderben.

- Van egyfajta játékosság a szemében, és tényleg mindent belead, amikor a színpadon van. Rengeteg pozitív energiát kapok tőle, mondja a lány.

- Fontos, hogy megragadjuk a közönséget. És hogy történeteket meséljünk, ez az, amit szenvedéllyel csinálok, válaszol Rybak.

Jól ment: Haldenben a fellépés után 
Ingeborg és Alexander elégedettek voltak az előadásukkal.

Míg Ingeborg csak most kezdte pályafutását, Alexander a "Fairytale" és az Eurovízió-győzelme tízéves évfordulóját ünnepelte.

- A győzelem volt a belépőm ahhoz a pályafutáshoz, ami azóta tart. Úgy érzem, jól használtam ki a zenei lehetőségeimet, és sikerült sok különböző dolgot megvalósítanom a pályán, mondja a hegedűművész.

De nem mondott igent minden ajánlatra, amivel megkeresték.

Nemet mondott 8 millió norvég koronára

- Nagyon jól megy nekem, hogy nemet mondjak bizonyos felkérésekre, még egészen nagyokra is. Vannak politikai jellegű műsorok, amikért biztosan sokat fizetnének. Ukrajnában 8 millió koronát kapnék, ha szerepelnék a "Bachelor"-ban ("A Nagy Ő") műsorban. Nem tudom, mennyire tenne jót a karrieremnek hosszú távon, vallja be Rybak nevetve.
- Sokáig gondolkodott azon az ajálaton?
- Hát ami azt illeti, egy percig fontolóra vettem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése