22 augusztus 2018

ALEXANDER RYBAK A DEBRECENI KARNEVÁLÉJEN, 2018.08.20.

Alexander Rybak a 2018-as debreceni Virágkarnevál aréna-showján, a KarneválÉjen


Alexander idén harmadszor látogatott Magyarországra; ezúttal a Virágkarnevál zárórendezvényén, a Nagyerdei Stadionban 20 ezres teltház előtt rendezett KarneválÉjen a "Dal" hazai eurovíziós sztárjai mellett lépett színpadra az est külföldi sztárvendégeként. Read this post --> in English.
Fotók, videók és egy 10 perces interjú - olvass tovább!


Az idei lisszaboni Eurovíziós Dalverseny magyar résztvevőihez, az AWS metálzenekarhoz csatlakozott a "Viszlát, nyár" dalukban. A videót itt láthatod:




Emellett három saját dalát is előadta, a Fairytale-t, a legújabbat, a Mom-ot és az Europe's Skies-t, az est finálé-dalát.

A Fairytale-nél először némi probléma adódott, történetesen hiányzott a mikrofon a színpadról (az előző fellépő véletlenül magával vitte). De ő profi módon, nyugodtan és humorral kezelte a helyzetet. Találékonyságát mutatja, hogy a hegedű mikrofonjába énekelt, ahogy ezen a videón láthatjátok, ill. ITT és ITT is:



Ezután újra előadta a dalt:


A Mom közben a nézők folyamatosan kapcsolták be mobiltelefonjaik világítását és végül több ezer fénypont világított, különleges hangulatot varázsolva az arénában. ITT találsz két videórészletet. Ez pedig a teljes videó:


Végül a Europe's Skies következett, amely egyben az est fináléja is volt, és a Virágkarneválra érkezett mintegy 32 tánccsoport 2000 táncosa közreműködött. EZEN a videón látható. És itt is:



Itt pedig egy szuper fotó, amit
Kissné Szabó Beatrix osztott meg Alexander Facebook-posztja alatt ezzel a kedves kommenttel együtt:
"Hi! It was an honour for the Debreceni Majorette Ensemble and for me to make a coreography to your great song:Fairytale! I think you remember the girls with flags! You were amazing! Thanks for coming!"


"Megtiszteltetés volt a Debreceni Majorett Együttesnek, hogy koreográfiát készíthettek "Fairytale" dalodra. Azt hiszem, emlékszel a lányokra a zászlókkal! Csodálatos voltál! Köszönjük, hogy eljöttél!


                              * * *
                      Az interjú - magyar felirattal:




A hegedű mikrofonjába énekel
Az AWS-sel








És ezzel Debrecen is felkerült az Élő Fellépések Térképére  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése